Premium Porc, in linie dreapta cu investitia de la Salcia

Premium Porc, in linie dreapta cu investitia de la Salcia


Ferma de scroafe de la Salcia Tudor, din judetul Braila, este in grafic, au anuntat astazi reprezentantii grupului Premium Porc, firma cu actionariat danez.

salcia2Ferma de scroafe de la Salcia Tudor, din judetul Braila, este in grafic, au anuntat astazi reprezentantii grupului Premium Porc, firma cu actionariat danez.


Aici urmeaza sa operam o ferma de 5.200 de scroafe, ceea ce va duce la cresterea productiei cu aproximativ 165.000 porci/an. Din iarna lui 2017, la Salcia Tudor vor fi insamantate primele scroafe, se arata in anuntul postat pe pagina de Facebook a grupului.

Am mare incredere in acest proiect de investitii. Cred cu tarie ca suntem pregatiti sa derulam proiectul cu viteza maxima pentru a insamanta scroafele in iarna, a declarat Lars V. Drescher, CEO Premium Porc Group.

In comuna Salcia Tudor, grupul are deja functionale doua hale populate cu circa 5.000 de capete. Intentia este de a extinde capacitatea de productie, dar si de realizare a unei firme de reproductie.

Grupul Premium Porc este unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania. Compania detine in prezent sase ferme de crestere a porcinelor in mai multe judete (Constanta, Vrancea, Olt, Braila si Sibiu) si doua fabrici de nutreturi combinate.



Poti fi interesat si de