Bailesti, Dolj: 1.500 de porci au ars ori s-au intoxicat cu fum in incendiu

Bailesti, Dolj: 1.500 de porci au ars ori s-au intoxicat cu fum in incendiu


Aproximativ 1.500 de porci au ars ori s-au intoxicat cu fum in incendiul de marti de la depozitul de animale din Bailesti iar pompierii au reusit sa salveze alti 1.600, a informat ISU Dolj.

porci incendiu5Aproximativ 1.500 de porci au ars ori s-au intoxicat cu fum in incendiul de marti de la depozitul de animale din Bailesti iar pompierii au reusit sa salveze alti 1.600, a informat ISU Dolj.


Potrivit sursei citate, focul a distrus aproximativ 1.500 mp din acoperis si 500 mp din izolatia depozitului (vata minerala), cauza probabila a incendiului de la Bailesti fiind un scurtcircuit electric.

In urma incendiului, doi barbati si doua femei s-au intoxicat cu fum si au ajuns la spital, una dintre femei fiind gasita in stop cardiorespirator si transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

La fata locului au intervenit pompierii de la Sectia Bailesti cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta si elicopterul SMURD si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean. In momentul sosirii, pompierii au descoperit la locul interventiei ca acoperisul ardea mocnit cu degajare mare de fum si au reusit sa lichideze incendiul.



Poti fi interesat si de