Agroland a intrat pe piata furajelor pentru cabaline

Agroland a intrat pe piata furajelor pentru cabaline


Incepand cu luna iulie, Agroland include in oferta sa o gama completa de furaje premium si standard cu continut optim de vitamine, proteine, minerale si oligoelemente, destinate cabalinelor, inclusiv pentru cai de sport, de agrement, manjilor cat si iepelor gestante, dupa cum arata un comunicat al companiei.Pentru primii 2 ani Agroland nu se asteapta ca acest segment de business sa aduca o pondere importanta la cifra de afaceri, dar isi propune sa creasca impreuna cu piata si sa devina liderii ei.

cardosIncepand cu luna iulie, Agroland include in oferta sa o gama completa de furaje premium si standard cu continut optim de vitamine, proteine, minerale si oligoelemente, destinate cabalinelor, inclusiv pentru cai de sport, de agrement, manjilor cat si iepelor gestante, dupa cum arata un comunicat al companiei.Pentru primii 2 ani Agroland nu se asteapta ca acest segment de business sa aduca o pondere importanta la cifra de afaceri, dar isi propune sa creasca impreuna cu piata si sa devina liderii ei.
Este o piata mica, la inceputul cresterii, si datorita infrastucturii noastre, dezvoltata la nivel national, putem sa ne pozitionam ca lideri. De asemenea am observat ca alti furnizori de furaje pentru cabaline, au mereu probleme cu lipsa stocurilor, ceea ce la Agroland nu este o problema, deoarece in depozitele companiei sunt permanent peste 500 de tone de furaje pentru toate categoriile de animale, a declarat Horia Cardos, directorul general al Agroland.

In prima parte a anului, Agroland a finalizat deschiderea a 27 de magazine noi, reteaua ajungand astfel la 192 de magazine prezente in 28 de judete si la peste 500.000 de clienti.

Am continuat sa ne dezvoltam atat in ceea ce priveste reteaua teritoriala, cat si din punctul de vedere al ofertei, astfel ca in prezent nu ne mai adresam exclusiv crescatorilor de pasari, ci si crescatorilor de porcine, bovine, ovine si, mai nou, cabaline, a mai spus Cardos.

Distribuitorul de furaje pentru animale a inchis primele 6 luni din 2013 cu o crestere de 30% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In 2012, compania a avut o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro. Agroland lucreaz? cu 55 de parteneri in franciza, care gestioneaza, in total, 192 de magazine in 28 de judete, si distribuie peste 500 de produse diferite. Agroland este singura companie romanesca acceptata cu statut de membru in ERPA, Asociatia Producatorilor de Pasari Rurale din Europa.



Poti fi interesat si de