Solina a finalizat achizitia companiei Supremia

Solina a finalizat achizitia companiei Supremia


Reprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Supremia.

supremia achizitieReprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Supremia.


Am fost impresionati de nivelul profesional al noilor colegi - echipele noastre de integrare Solina si Supremia lucreaza deja impreuna, iar organizatiile noastre vor fi in curand conectate complet am inceput deja programul de integrare post-fuziune.

Odata cu aceasta achizitie, ne imbunatatim in mod constant abilitatile de consolidare a grupului: relationam cu pozitii strategice, oameni buni si cream valoare pentru clientii nostri cu o abordare pe termen lung. Avem sentimentul ca putem merge mult mai departe in aceasta strategie si, de asemenea, mai departe de bazele noastre vest-europene, a declarat Laurent Weber, CEO al grupului Solina.

Oferind clientilor din Europa de Est acces la o comunitate bine integrata de cercetare si dezvoltare, centre de asistenta tehnica si de productie - in cadrul EMEA cu 15 fabrici si 20 de centre de dezvoltare conectate, oferim o propunere unica de servicii globale pentru industria alimentara si pentru jucatorii din industrie.

Cunostintele noastre inovative si moderne, combinate cu expertiza echipei Supremia, ne va permite sa ne consolidam pozitia in regiune si sa devenim unul dintre principalii jucatori din Europa Centrala si de Est. Managementul local Supremia este perfect pentru implementarea strategiei Grupului: sa obtina mai multi clienti si sa le satisfaca acestora nevoile prin solutii de ingrediente inovatoare, a adaugat Philippe Merlin, Regional Manager Europa de Est.

Supremia Grup s-a dovedit a fi un jucator de succes in Europa de Est si in afara ei, un jucator creat de o echipa profesionista si angajata ferm in viziunea companiei de a deveni unul dintre furnizorii de ingrediente alimentare cunoscuti in Europa. Suntem mandri ca suntem parte a companiei care va deveni liderul pietei ingredientelor alimentare din Europa, a afirmat Ciprian Gradinariu, Romania Country Manager.

Supremia Grup are sediul general in Alba Iulia si filiale in Danemarca si Moldova. Este cel mai mare producator de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania, cu peste 2.300 de clienti, care totalizeaza vanzari de 52,1 milioane de euro, si peste 300 de angajati.



Poti fi interesat si de