Totul sub control prin CSB linecontrol


Automatizarea din industria alimentara progreseaza cu pasi repezi. Totodata creste in complexitate atat configuratia masinilor, cat si posibilele puncte slabe din procesele de productie si ambalare.

csb1Automatizarea din industria alimentara progreseaza cu pasi repezi. Totodata creste in complexitate atat configuratia masinilor, cat si posibilele puncte slabe din procesele de productie si ambalare.


Pentru utilizator, performantele diferite ale masinilor sunt de cele mai multe ori lipsite complet de transparenta. In plus, atribuirea si evaluarea erorilor cauzate de masini si procese generatoare de costuri devine tot mai anevoioasa. Adeseori, luarea masurilor corecte este posibila numai cu intarzieri mari de timp. Sistemele moderne de control ajuta semnificativ la reducerea timpilor intermediari si de livrare, contribuind la cresterea productivitatii si astfel la scaderea costurilor. In stransa colaborare cu firma SEALPAC GmbH, firma CSB-System AG furnizeaza solutia pentru optimizarea proceselor de productie si ambalare: CSB linecontrol. Prin comunicarea online cu masinile, aceasta asigura disponibilitatea tuturor datelor privind nivelul de solicitare si performanta masinilor, in timp real atat direct la linie, cat si pe ecranul personalului din productie.

Mai multe detalii despre CSB linecontrol puteti afla din editia cu numarul 35 a revistei INDUSTRIACARNII.RO



Poti fi interesat si de