CSB-System va prezenta modulele Smart Meat Factory la targul IPPE

CSB-System va prezenta modulele Smart Meat Factory la targul IPPE


Solutii pentru o trasabilitate eficienta, automatizare si business mobile sunt doar cateva dintre inovatiile ce vor fi prezentate de CSB-System la targul IPPE, ce se va desfasura in perioada 31 ianuarie 2 februarie in Atlanta, SUA.

module smartSolutii pentru o trasabilitate eficienta, automatizare si business mobile sunt doar cateva dintre inovatiile ce vor fi prezentate de CSB-System la targul IPPE, ce se va desfasura in perioada 31 ianuarie 2 februarie in Atlanta, SUA.
Specializata pe solutii software pentru industria carnii, compania isi va prezenta portofoliul de produse, in care este inclusa experienta sa de peste 40 de ani pe piata. O importanta deosebita va fi acordata solutiilor noi pentru trasabilitate si componentelor pentru managementul calitatii, dar si automatizarii cu scopul cresterii performantei si reducerii costurilor de productie. Programele CSB-System permit companiilor implicate in industria carnii sa controleze toate procesele de pe lantul de productie intr-un mod integrat.



Poti fi interesat si de