ULMA la INTERPACK 2017: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

ULMA la INTERPACK 2017: Sisteme complet automatizate pentru ambalare


ULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, a expus la Interpack 2017 ultimele dezvoltari tehnologice in domeniile masinilor de ambalat si automatizarilor.

ulma IPK siteULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, a expus la Interpack 2017 ultimele dezvoltari tehnologice in domeniile masinilor de ambalat si automatizarilor.


Cu peste 50 de ani de experienta si o echipa de profesionisti inalt calificati, precum si cu tehnologii de proiectare si fabricare avansate, ULMA Packaging ofera solutii inovative pentru echipamente de ambalat si sisteme. ULMA are cea mai larga gama de tehnologii pentru ambalare: flow pack (HFFS), termoformare, tray-sealing, vertical (VFFS), ambalare in film stretch si termocontractibil (side seal si sleeve wrapping).

Din gama de tehnologii pentru ambalare flow pack au fost prezentate la Interpack 2017 masini pentru ambalare specifice industriei de panificatie (FR 500 hi speed flow wrapper), instalatii de termoformare si tray sealing, cu diverse modele cu nivele de performanta diferite si cu forme de prezentare printre care si pachetul skin. Unul din echipamentele importante prezentat a fost un tray sealer de inalta productivitate, modelul TSA 680.

Masinile prezentate la Interpack 2017:

TSF 707 Skin thermoformer

TSA 680 Traysealer complete line

TSA 875P Hi speed Traysealer

FM 400 Hi speed MAP rapper

FR 500 Hi speed flow wrapper

FR BOE Biscuits on edge wrapper

VTC 840 Air extracted VFFS

FR 200 Mid range flow wrapper

FR 100 Entry level flow wrapper

Galaxy HD Hi Speed strech wrapper



Poti fi interesat si de