Marel Poultry echipeaza compania sud-coreeana Harim

Marel Poultry echipeaza compania sud-coreeana Harim


Marel Poultry va echipa una dintre cele mai mari fabrici de procesare a carnii de pasare din lume.

marel poultryMarel Poultry va echipa una dintre cele mai mari fabrici de procesare a carnii de pasare din lume.
Compania Harim din Coreea de Sud va instala patru linii noi de prelucrare a carnii de pasare de la Marel, extinse pe cinci etaje diferite in fabrica complet modernizata din orasul Iksan. Grupul Harim si compania Marel Poultry au o colaborare buna, deoarece cele mai multe dintre unitatile din cadrul Harim sunt deja echipate cu instalatii Marel.

Fabrica din Iksan va fi extinsa la sase (iar mai tarziu pana la sapte) linii. Doua linii existente vor fi revizuite si reutilizate.

Se vor instala patru linii de mare viteza, care vor transforma aceasta unitate intr-una dintre cele mai mari instalatii de procesare a carnii de pasare din Asia. Cand linia a saptea va deveni operationala, fabrica va fi una dintre cele mai mari din lume.

Avem mare incredere in specialistii din cadrul Marel Poultry. Apreciem foarte mult cooperarea si este o placere sa lucram cu ei, a declarat Kim Hong-kuk, presedinte Harim.

Liniile noi vor folosi cele mai moderne instalatii tehnologice de oparire, deplumare, eviscerare si refrigerare.

Toate cele patru linii vor include instalatii de cantarire de mare viteza cu autocalibrare redusa.

In primii ani, inginerii Marel Poultry vor efectua vizite periodice la fabrica din Iksan, o dorinta exprimata in mod clar de grupul Harim.



Poti fi interesat si de