Klckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

Klckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC


Grupul Klckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.

linpac 2Grupul Klckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.


Tranzactia creeaza un lider mondial pe piata ambalajelor rigide si flexibile, cu venituri anuale de peste 2 miliarde de dolari. Grupul creat astfel va oferi clientilor solutii complete de ambalare, fiind una dintre cele mai inovatoare firme din industria foliilor si ambalajelo. Klckner Pentaplast va fi condus in continuare de Wayne M. Hewett.

Grupul Klckner Pentaplast este un lider mondial in solutii rigide si flexibile de ambalare, care servesc, printre altele, produselor farmaceutice, aparatelor medicale, alimentelor si bauturilor. Prin achizitionarea LINPAC, lider pe piata internationala in productia de ambalaje primare pentru alimente proaspete si servicii alimentare, Klckner Pentaplast isi extinde puterea in piata, oferind tehnologii complexe.

Klckner Pentaplast isi desfasoara activitatea in 18 tari si are peste 6.300 de angajati.



Poti fi interesat si de