Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Tehnologie Materii Prime

banner optim 540x130
 

Materii Prime

Comisia Europeana analizeaza problema oualor contaminate cu insecticid

  • PDF
oua fipronilComisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara, Vytenis Andriukaitis, a convocat o intalnire cu ministrii si organismele nationale pentru a discuta efectele negative ale contaminarii oualor cu substanta toxica denumita fipronil, care a dus la dispute intre statele membre, transmite Reuters.

Solina a finalizat achizitia companiei Supremia

  • PDF
supremia achizitieReprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Supremia.

Rechinul si calcanul din Marea Neagra, afectati de braconaj

  • PDF
rechin2Directorul general al Institutului National de Cercetare Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", dr. Simion Nicolaev, a declarat ca actualele stocuri de calcan si rechin ar asigura sustenabilitatea populatiilor daca braconajul ar fi eradicat complet in Marea Neagra.

Ultima actualizare în Miercuri, 21 Iunie 2017 13:27

Peste 1.600 de kilograme de carne, retrase de la vanzare

  • PDF
kg carneIn perioada 25 aprilie – 26 mai 2017, inspectorii sanitar-veterinari au desfasurat activitati de control la nivel national in: abatoare, unitati de transare, unitati de reambalare a carnii, unitati care produc carne tocata, carne preparata si separata mecanic, unitati de depozitare a carnii, precum si in unitatile de vanzare cu amanuntul care comercializeaza carne si produse din carne.

Piata de condimente este in continua crestere

  • PDF
condiment pCererea mondiala de condimente si mirodenii este in continua ascensiune in ultimii ani, datorita cresterii consumului de alimente semipreparate, snacks-urilor si produselor de cofetarie.

banner agerpress nou 554x80