Slim&Fit Piept de pui cu piper, de la Perutnina Romania

Slim&Fit Piept de pui cu piper, de la Perutnina Romania


Perutnina Romania isi extinde gama Slim&Fit cu un nou produs Slim&Fit Piept de pui cu piper 100 g, feliat. Invelisul de piper ofera produsului un aspect unic si o aroma exotica, ce aduce o diversificare pentru persoanele preocupate de o dieta sanatoasa.

perutnina puiPerutnina Romania isi extinde gama Slim&Fit cu un nou produs Slim&Fit Piept de pui cu piper 100 g, feliat. Invelisul de piper ofera produsului un aspect unic si o aroma exotica, ce aduce o diversificare pentru persoanele preocupate de o dieta sanatoasa.

La fel ca majoritatea produselor comercializate in Romania si acest produs este certificat Halal (fara carne de porc, fara emulsie de soric, fara slanina). Noul produs are un continut ridicat de piept de pui 77% si nivel scazut de grasimi. In plus acest produs nu contine gluten, arome artificiale, coloranti sau potentiatori de gust.

Gama Slim&Fit a fost premiata de catre Societatea Slovena de Cardiologie atestand ca aceste produse contribuie la o viata mai sanatoasa. Aceasta gama reprezinta o sursa de vitalitate ce se evidentiaza prin: continut scazut de grasimi, mai putina sare, continut scazut de colesterol, mai putine grasimi saturate si un procentaj crescut de proteine.



Poti fi interesat si de