Supremia Grup lanseaza un produs inovator


Calitate la un pret favorabil consumatorului. Este promisiunea celor de la Supremia Grup, care isi propun si anul acesta sa isi mentina standardul ridicat de calitate, dorindu-se in acelasi timp o cunoastere profunda a preferintelor consumatorilor finali.

supremiaCalitate la un pret favorabil consumatorului. Este promisiunea celor de la Supremia Grup, care isi propun si anul acesta sa isi mentina standardul ridicat de calitate, dorindu-se in acelasi timp o cunoastere profunda a preferintelor consumatorilor finali.

Am pornit de la dorinta de a dezvolta un produs inovator cu cat mai putini aditivi. Tendinta fireasca a consumatorilor este de a alege produse de calitate superioara cu un impact pozitiv asupra sanatatii lor. Sunca Ambasador ofera toate acestea la un raport calitate-pret favorabil consumatorului final, fara a face rabat de la calitate. Am incredere ca acest produs va fi optiunea cat mai multor clienti si ca este doar inceputul unei game complete., declara Rares Turbukan, KA Manager.

Inceputul anului 2016 aduce si un produs inovativ, capabil sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi consumatori, atat din punct de vedere al gustului cat si al compozitiei nutritionale. Testele realizate de echipa de specialisti Supremia au confirmat rezultatul: sunca Ambasador inglobeaza gustul fin si rafinat al pulpei de porc cu aroma delicata si echilibrata a condimentelor Supremia marcate prin rafinamentul amestecului de piper, sare si coriandru.

Mai mult decat atat, acest produs are o extensie de 55% si nu contine: proteine vegetale, amidon, coloranti, MSG si, dincolo de gustul echilibrat si delicios, sunca obtinuta conform sugestiei noastre de reteta este un produs de calitate superioara, cu o feliabilitate excelenta si o culoare vie (chiar si in lipsa colorantilor).



Poti fi interesat si de