Deliciosul de Vaslui Reteta gustului adevarat de pui

Deliciosul de Vaslui Reteta gustului adevarat de pui


In Safir, gustul adevarat de pui poarta numele Deliciosul de Vaslui. Pentru milioane de romani, acesta inseamna increderea ca ceea ce consumi este un pui neinjectat cu substante de crestere, coloranti sau aditivi, crescut intr-un loc cu asternut de paie, hranit cu furaje pe baza de cereale, pe care-l poti condimenta si gati cum poftesti.

safir deliciosIn Safir, gustul adevarat de pui poarta numele Deliciosul de Vaslui. Pentru milioane de romani, acesta inseamna increderea ca ceea ce consumi este un pui neinjectat cu substante de crestere, coloranti sau aditivi, crescut intr-un loc cu asternut de paie, hranit cu furaje pe baza de cereale, pe care-l poti condimenta si gati cum poftesti.


Ingredientele gustului adevarat de pui

Gustul adevarat de pui se obtine printr-un proces tehnologic corect si complex, in care integrarea activitatilor de productie este esentiala. Lantul valoric dezvoltat in cei peste 25 de ani de experienta permite controlul permanent al calitatii produsului si respectarea standardelor in domeniu, pentru obtinerea unor produse sanatoase si responsabile.

Cel mai sociabil pui

Deliciosul de Vaslui este un pui bine crescut, cu valori sanatoase si grija pentru comunitate, de aceea este si cel mai sociabil pui din mediul online.

Cu umorul lui si gustul adevarat de pui, gatitul este cel putin la fel de distractiv ca rimele care antreaza zilnic comunitatea online a celor peste 35.000 de prieteni de pe pagina de Facebook Deliciosul (link:https://www.facebook.com/Deliciosul/?ref=br_rs ).

Descopera sfaturi pentru un stil de viata echilibrat si retete sanatoase din carnea de pui Deliciosul de Vaslui pe deliciosul.ro (link:https://www.deliciosul.ro/)



Poti fi interesat si de