Ambalaj nou si vesel pentru DEGETELELE si ARIPIOARELE de pui de la „Fomica”

Ambalaj nou si vesel pentru DEGETELELE si ARIPIOARELE de pui de la „Fomica”


Preparatele si semipreparatele brandului romanesc „Fomica?” se remarca prin 100% carne de pui natural condimentata, sortimentatie diversificata, dar si prin adaptabilitatea la cerintele pietei si obiceiurile de consum ale consumatorilor.

Astfel, produsele comercializate sub brandul „Fomica” sunt menite sa contribuie la simplificarea adoptarii unui stil de viata sanatos, fiind usor de pregatit, simplu de servit, pe placul copiilor si adultilor.

 

Mananca acasa ca in oras cu semipreparatele „Fomica?”

Ambalarea propice a produselor, care sa le puna in valoare calitatea si sa permita livrarea adecvata reprezinta unul dintre obiectivele „Fomica?”. Astfel, incepand cu luna iunie 2019, doua dintre cele mai dorite produse „Fomica?”, degetele de pui și aripioare de pui picante, beneficiaza de un nou ambalaj, la cutie, mai pofticios, mai jucaus, usor de desfacut, chiar si de catre copii.

 

Produse romanesti din 100% carne de pui natural condimentata

Produsele sunt pesmetate, fac parte din gama de congelate si se remarca prin faptul ca nu contin aditivi, conservanti, coloranti. Degetelele sunt recomandate copiilor, iar aripioarele, persoanelor care adora mesele picante, ambele produse fiind ideale si pentru meniurile fast food si industria HoReca.

 

Afla mai multe comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.Poti fi interesat si de