Diferite gusturi, acelasi scop: gratarul. Diferite produse, acelasi aliat: “Fomica?”

Diferite gusturi, acelasi scop: gratarul. Diferite produse, acelasi aliat: “Fomica?”


“Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate doar din carne de pasare si condimente 100% naturale este aliatul industriei HoReCa, dar si a consumatorilor in cautare de carne proaspata, gustoasa si rapid de pregatit pentru gratar.

Noile mixuri condimentate sau picante au fost special create pentru cei pasionati de un gratar delicios, atent asezonat si diversificat. Astfel ca noile produse marca Fomica? contin Frigarui, Aripioare si Carnati picanti sub denumirea Mix de pui picant, iar Frigarui, Pulpe si Aripioare condimentate, potrivite si pentru copii, se gasesc sub denumirea Mixul de pui condimentat.

 

“Fomica?” este un ajutor si pentru industria HoReCa datorita faptului ca piata este constant monitorizata, iar dorintele si cerintele consumatorilor sunt adesea indeplinite prin lansarea de produse menite sa satisfaca diverse nevoi pe care consumatorii le cauta la carnea de pasare: provenienta, continut, modalitate de preparare, pret.

 

Prin “Fomica?”, Grupul de firme Safir recomanda, in special, in aceasta perioada, un „meniu” complet pentru zilele de gratar. Pe langa noile mixuri proaspat lansate, care se gasesc de cumparat si individual, in portofoliul de produse pentru gratar mai sunt si Hamburger de pui, Pulpe superioare sau inferioare cu ierburi aromatice sau Piept de pui gata condimentat.

 

Pentru un consumator care are timpul din ce in ce mai limitat si pentru care nutritia a devenit mai importanta, fiind mereu in cautare de „produse sincere”, “Fomica?” Este raspunsul. Produsele sale contin doar carne de pui si condimente 100% naturale, fiind gata condimentate sau deja preparate, pentru un timp mai mic de petrecut in bucataria restaurantului sau acasa.

 

Vezi aici portofoliul de preparate si semipeparate de la “Fomica?”: www.safir.ro/ro/fomicaPoti fi interesat si de