STEAK–ul de vita – cartea de vizita a restaurantelor cu renume

STEAK–ul de vita – cartea de vizita a restaurantelor cu renume


In prezent, steak-ul de vita se consuma constant in aproape toate tarile si in toate culturile si, de cele mai multe ori, acesta dicteaza specificul multor restaurante cu renume.

Este cazul si lantului de restaurante OSHO, pentru care steak-ul de vita reprezinta cu adevarat cartea sa de vizita, prepararea acestuia transformandu-se dintr-o experienta culinara intr-una a emotiilor.

 

Pentru restaurantele cu renume trendurile in ceea ce priveste segmentul prepararii steak-urilor de vita reprezinta punctele forte ce sustin evolutia unui astfel de business.

 

„Trendurile pe acest segment tind sa se duca spre origini, adica ne intoarcem la gatitul pe carbuni, ne indreptam clar catre zona de traditional, inspre salate simple asezonate cu dressinguri naturale. In ceea ce priveste segmentul de carne, in ultimii ani si in Romania s-a resimtit acea explozie in consumul carnii de vita. Din fericire, suntem printre promotorii carnii de vita din Romania prin restaurantele OSHO si ne vom pastra obiectivul de a ne educa consumatorii in ceea ce priveste consumul acestui tip de carne. Imi amintesc ca la momentul la care am deschis restaurantul, majoritatea clientilor erau dispusi sa incerce doar un singur preparat si anume, muschiul de vita. Asa ca ne-am vazut nevoiti sa le explicam cum este preparata fiecare piesa. Iar, la acest moment ei ne solicita preparate realizate din taieturi primare” , ne-a explicat Iosif Stefanescu, Chef Executive al restaurantului OSHO, intr-un reportaj special pe care-l puteti regasi integral in editia nr. 57 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de