Bolt Food introduce functia de comanda programata la restaurant sau magazin

Bolt Food introduce functia de comanda programata la restaurant sau magazin


Bolt Food introduce functia de livrare programata, care le permite clientilor sa plaseze comenzi cu pana la trei zile in avans la restaurantele preferate sau in Bolt Market, pentru produse alimentare si non-alimentare.

Mecanismul de programare a unei comenzi este simplu si usor de utilizat. Pentru a programa o comanda de la un restaurant sau de la un magazin Bolt Market, utilizatorii nu trebuie decat sa parcurga pasii obisnuiti de selectare a felurilor de mancare sau a alimentelor preferate. Apoi, in sectiunea dedicata cosului de cumparaturi, aleg Programeaza din lista de optiuni de livrare si introduc data si ora la care doresc sa le fie livrata comanda.

 

“Restaurantele pot maximiza numarul de comenzi printr-o mai buna planificare a timpului in bucatarie, curierii isi pot mari castigurile prin cresterea livrarilor pe parcursul zilei, iar clientii din comunitatea locala au acces la mesele lor preferate, gata preparate de restaurantele de pe Bolt Food, precum si la o selectie de peste 3.500 de produse din Bolt Market, oricand si oriunde doresc”, declara Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food Romania.

 

Comenzile pot fi programate cu pana la trei zile in avans, iar costul de livrare va fi fixat si comunicat clientilor atunci cand acestia programeaza livrarea.

 

Bolt are mai mult de 150 de milioane de utilizatori in peste 500 de orase din Europa si Africa. Compania este prezenta in Romania cu serviciile de transport la cerere, de inchiriere de trotinete electrice, de livrare de mancare (Bolt Food), livrare de produse alimentare si nealimentare (Bolt Market) si cu divizia de software development, care deserveste toate subsidiarele din Europa ale companiei.



Poti fi interesat si de