Bucharest Food Expo 2023: Punctul de intalnire al Industriei Alimentare din Romania

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de intalnire al Industriei Alimentare din Romania


Se apropie cu pasi rapizi cea de-a doua editie a Bucharest Food Expo, cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania. Evenimentul va avea loc in perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2023, la impresionanta Hala Laminor din Bucuresti.

Cu peste 70.000 de metri patrati de spatiu si 1.500 de locuri de parcare, Hala Laminor este locatia perfecta pentru a gazdui un eveniment de referinta, cum este Bucharest Food Expo in Romania.

Editia Bucharest Food Expo 2023 aduce impreuna cele mai bune produse locale si internationale, demonstratii culinare live si o serie de evenimente speciale pentru iubitorii de gastronomie din toata tara. In cele 4 zile de expozitie, participantii vor avea parte de cateva momente de neratat.

 

Noutatea din acest an este reprezentata de numarul mare de expozanti internationali, pe care Bucharest Food Expo a reusit sa ii aduca, aceasta fiind o confirmare a faptului ca este un concept cu un potential fantastic.

 

Conferinta "ROMANIA, de la furca, la furculita!": Un eveniment dedicat dezbaterii si explorarii tendintelor si provocarilor din industria alimentara din Romania.

Printre speakerii invitati se numara: Marcel Ciolacu, Prim-Ministrul Romaniei, Florin Ionut Barbu, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Bucuresti, Ioan OLELEU, Vicepresedinte ANSVSA, Sorin MINEA, Presedinte Romalimenta, Radu TIMIS, Presedinte Asociatia Romana a Carnii, Dragos FRUMOSU, Presedinte Sindalimenta, Aurel POPESCU, Presedinte Rompan, George BADESCU, Director Executiv AMRCR, Ioan LADOSI, Presedinte Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania, Stefan OPREA, Presedinte Escoffier Romania. Aceasta conferinta va oferi o perspectiva valoroasa asupra viitorului industriei alimentare din Romania si a modului in care aceasta poate contribui la dezvoltarea economica si sustenabilitatea tarii, iar participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre evolutia sectorului si sa discute despre inovatii si noutati.

 

Conferinta "HORECA TOP TRENDS & INNOVATION": O oportunitate pentru profesionistii din industria HORECA de a descoperi cele mai recente tendinte si inovatii care pot transforma experienta gastronomica pentru clienti.

 

Campionatul International de Pizza: Cei mai talentati pizzari din Romania si din strainatate se vor intrece pentru a crea cele mai delicioase pizza. Un spectacol gustativ pentru toti iubitorii de pizza!

 

Competitia TOP CHEF MACELAR:  Prima competitie din Romania care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

 

Piata de Mici: In cadrul Bucharest Food Expo, veti gasi Piata de Mici, o zona dedicata preparatului autentic romanesc. Vizitatorii vor avea ocazie sa guste mici dupa retete din toata tara, si alte bunatati cum ar fi carnati de mangalita, pastrama de oaie si carnati din carne de Angus, toate pregatite cu pasiune pentru autenticitatea gustului romanesc.

Nu ratati aceasta ocazie unica de a va bucura de experiente culinare autentice si de a descoperi cele mai bune produse alimentare locale si internationale.

 

„Invitam toti specialistii din zona de industrie alimentara, distributie, retail sau HoReCa, sa descopere cele mai recente inovatii si tendinte din piata, la o noua editie a expozitiei Bucharest Food Expo, ce va avea loc in toamna acestui an. Ne bucuram sa anuntam desfasurarea evenimentului intr-o locatie moderna, cu o suprafata generoasa, de 70.000 de metri patrati. Hala Laminor este cea mai mare investitie realizata intr-un centru expozitional, de Primaria Sectorului 3 a Capitalei. Demaram astfel un parteneriat de lunga durata cu autoritatile locale, cu scopul de a dezvolta cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare din Sud-Estul Europei”, a declarat Eugen Capra, CEO Bucharest Food Expo & CARNEXPO.

 

Programul Bucharest Food Expo 2023 include si sesiuni de business matchmaking - oportunitatea participantilor de a stabili conexiuni de afaceri intre specialisti, expozanti si invitati din tara si strainatate, dar si prezentari de inovatii si noutati: prezentarea de echipamente si utilaje pentru dezvoltarea sectorului alimentar.

 

Bucharest Food Expo este cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania, aducand impreuna producatori locali si internationali, bucatari talentati si experti in domeniul culinar pentru a promova diversitatea gastronomica si calitatea produselor alimentare din Romania.

Pentru a afla mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial Bucharest Food Expo 2023: www.bucharestfoodexpo.ro.

 



Poti fi interesat si de