Dana Tanase, ARC: Consumatorul prefera din ce in ce mai mult produsele fresh
Joi, 07 Decembrie 2017
Joi, 07 Decembrie 2017
Preferintele consumatorilor romani au inceput sa se schimbe usor-usor. Dana Tanase, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), a observat tendinta de a consuma tot mai mult produse proaspete.
Consumatorul roman prefera din ce in ce mai mult produsele fresh. Se constata o crestere sustinuta a consumului de carne refrigerata de pasare. Astfel, consumul de carne neprocesata a crescut in primul trimestru al anului 2017 cu 5,27% fata de trimestrul I al anului 2016, in special ca urmare a consumului de carne de pasare refrigerata. In ceea ce priveste produsele in carne, consumatoul roman, pe langa produsele fierte, fierte si afumate, prefera din ce in ce mai mult pe cele din gama premium, cruduscate, spune Dana Tanase.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...