Incepe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa! Vino pe 10, 11 si 12 mai, la Lagoo Snagov!

Incepe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa! Vino pe 10, 11 si 12 mai, la Lagoo Snagov!


Astazi incepe GRILLFEST, evenimentul de barbeque de talie europeana care schimba peisajul culinar al Romaniei! Sunt asteptati peste 50.000 de participanti in perioada 10-12 mai, la Lagoo Snagov, unde se vor bucura de prezenta a 200 de bucatari din 10 tari diferite.

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor avea parte de un festival de gusturi din jurul lumii, show-uri de live cooking, concursuri, activitati pentru copii si concerte live. Accesul in cadrul festivalului are loc incepand cu ora 11:00, iar distractia continua pana la ora 23:00 in fiecare zi.

 

Vineri, 10 mai, la ora 12:00 are loc festivitatea de deschidere GRILLFEST 2024 si deschiderea oficiala a sezonului de barbeque. Programul la scena principala continua cu clasa de fitness pentru copii, masterclass de macelarie, concursul “All You Can Eat – Burger Edition” dedicat tuturor participantilor la festival, urmat de concertele live sustinute de Loredana & Agurida si Diana Matei & Taraful Cleante.

 

Sambata, 11 mai, scena principala gazduieste o premiera: Blade Masters – competitia artizanilor fauritori de cutite in cadrul careia 8 maestri se vor intrece in probe de anduranta si finete in fata publicului. Pe aceeasi scena urmeaza concursul “All You Can Eat – Hotdog Edition” si concertele live sustinute de Puya si Concert Connect-r.

 

Duminica, 12 mai, scena principala gazduieste finala Blade Masters urmata de blade show-ul sustinut de marele castigator, concursul “All You Can Eat – Mix Grill Edition”, iar ziua se incheie cu Damian Draghici & Brothers si Viorica & Taraful Clejanilor.

 

Pe toata perioada festivalului, vizitatorii vor avea parte de muzica si distractie cu concerte live la scena principala, DJ sets la scena VIP GRILLXPERIENCE by KAYO si mix-uri Love BBQ Music la BBQ MIX Stage, clase de fitness in aer liber si plimbari cu yachtul pe Lacul Snagov.

 

Copiii au parte de un program special alaturi de indragitele personaje Masha & Ursul in parcul de distractii cu tobogane gonflabile, trambuline si masinute electrice. De asemenea, in cadrul festivalului vor avea loc o serie de activitati sportive pentru copii la arena de box si arte martiale si la scena principala unde ei vor putea participa la clase de fitness.

 

Calatoria cultural-culinara continua la Barbeque Wheel unde vor avea loc in fiecare zi CROCOWHEEL Brazilian Churrasco show cu Chef Paizao si Argentinian Asado BBQ show, iar in cele 8 zone de barbeque vor avea loc show-uri live utilizand tehnici de grill si produse de BBQ exclusiviste, degustare de palinca, vin, bere – marca „doboRat”, degustare de (Probabil) Cei mai buni carnati din Transilvania si degustare de purcel copt intreg.

 

In zona dedicata artizanilor, publicul va putea participa la Artisan Knifes Demo, expozitie si demonstratii cu pasari de prada si show cooking in the wild, iar in Professional Grill Area vor putea afla mai multe despre echipamentele profesionale si accesoriile de barbeque.

 

Nu in ultimul rand, VIP GRILLXPERIENCE by KAYO invitatii vor avea parte in fiecare zi de carving show si degustare Jamón de Bellota Cinco Jotas cu Daniel Gorgu, BBQ Show si degustare cu Orlando Zaharia, Fresh off the grill – degustare BBQ Carousel si degustare de vin marca Aurelius cu sommelier, totul in atmosfera intretinuta de catre DJ Albwho si DJ Alin Dragan (vineri), DJ Edd si DJ Andrei Zipis (sambata), DJ Deny si DJ Andrei Niculae (duminica).



Poti fi interesat si de