Inspectorii sanitari veterinari controleaza abatoarele si transportatorii de carne
Miercuri, 12 Decembrie 2018
Miercuri, 12 Decembrie 2018
„In aceasta perioada din apropierea sarbatorilor de iarna desfasuram controale tematice privind calitatea produselor de origine animala si comercializarea sau transportul acestora in conditii conforme iar inspectorii DSV Giurgiu au controlat magazine alimentare, unitati de alimentatie publica, patiserii, un abator de pasari si unul de ovine si o unitate de procesare a carnii si au efectuat si trei controale in trafic la transportatorii de produse de origine animala, in urma acestor controale fiind aplicate trei avertismente pentru neconformitati la normele sanitar-veterinare”, a declarat medicul specialist in sanatatea animala Darie Andrei.
Totodata, in judet sunt mentinute restrictii de comercializare si transport din gospodarii a porcinelor si carcaselor de carne provenite de la acestea pentru a evita raspandirea pestei porcine din localitatile unde au fost confirmate focare de PPA.
Döner este un fel de mancare tipic turcesc, care mai este frecvent numit „kebab”...
“Am observat in ultimii 3 ani o crestere semnificativa pentru comenzile de mici si anticipa...
Analizele efectuate de Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti au confirmat focaru...