Kaufland a deschis al doilea magazin din 2024 si ajunge la o retea de 175 de unitati

Kaufland a deschis al doilea magazin din 2024 si ajunge la o retea de 175 de unitati


In 2024, expansiunea retelei de magazine Kaufland a inceput cu inaugurarea magazinului din orasul Viseu de Sus, judetul Maramures, si continua cu deschiderea celui de-al cincilea magazin din orasul Constanta.

Prin aceasta investitie, compania ajunge la o retea nationala de 175 de hipermarketuri si creeaza 60 de noi locuri de munca. 

 

Noul magazin Kaufland se afla pe strada Ion Roata nr. 3 si are o suprafata totala de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinati spatiului interior de vanzare. Programul de functionare zilnic este cuprins intre orele 07:30-22:00 de luni pana sambata, respectiv 08:00-20:00 duminica.

 

Hipermarket-ul ofera o varietate de produse pentru toate gusturile si dispune de un raion de legume si fructe, vitrina cu servire asistata cu o lungime de 20 metri, brutarie, raion de produse congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.

 

La punctul Grill, clientii sunt asteptati cu un meniu de mancaruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafa de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prajiti si multe alte preparate, pentru toate gusturile.

 

Pentru plata rapida a cumparaturilor, Kaufland pune la dispozitia clientilor 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. In noul magazin din Constanta va fi disponibil si serviciul K-Scan, care ofera clientilor mai multa rapiditate prin scanarea produselor inainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

 

Galeria comerciala ofera clientilor accesul la o varietate de magazine si servicii: farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin dedicat tutun, loto si ziare Inmedio, farmacia veterinara Veterra, centrul de accesorii GSM si duplicat chei Ruschidac, precum si cofetaria Delicios.

 

Noua locatie dispune de 212 locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilitati, 6 pentru parinti si o statie cu 3 locuri de parcare pentru incarcarea masinilor electrice. De asemenea, clientii au la dispozitie 2 rastele pentru biciclete.

 

Sursa foto: ct100.ro



Poti fi interesat si de