Produsele din gama Naturville by Josi, expuse la Bucharest Food Expo

Produsele din gama Naturville by Josi, expuse la Bucharest Food Expo


Josi Grup, importator si furnizor de produse alimentare, anunta preluarea operatiunilor companiei Naturville, cel mai mare producator de carne de curcan din Ucraina.

Naturville produce de peste 20 de ani in sistem integrat, de la cultivarea hranei pentru pasari pana la procesarea carnii. Fermele de crestere a pasarilor se intind pe o suprafata de aproape 130.000 de metri patrati, iar productia anuala de carne de curcan ajunge la 25.000 de tone. Fabrica de procesare din Kiev are o capacitate de 5.000 de tone pe an, iar sectia de productie a carnatilor are un rulaj lunar de 540 de tone.

 

WhatsApp Image 2023-09-15 at 14.50.51

 

Odata cu preluarea activitatilor companiei ucrainene, Josi introduce pe piata din Romania intregul portofoliu Naturville, format din carne de curcan refrigerata si congelata, dar si 70 de produse din carne, specialitati, carnati si preparate ready to cook.

 

Mai multe informatii despre preluarea business-ului Naturville si despre oferta disponibila pe piata locala, puteti afla vizitand standul Josi (B 214, Hala Laminor) din cadrul Bucharest Food Expo, in perioada 28 septembrie – 01 octombrie.



Poti fi interesat si de