Program de sprijin pentru antreprenorii care dezvolta alimente inovatoare

Program de sprijin pentru antreprenorii care dezvolta alimente inovatoare


F&B Business Accelerator lanseaza un program de sprijin pentru antreprenorii din industria agrifood, din Romania si Republica Moldova, care dezvolta produse alimentare inovatoare, potrivit unui comunicat.

"Timp de sase saptamani, antreprenorii acceptati in program vor beneficia de workshopuri de grup, intalniri de mentorat, intalniri de finantare precum si acces la singurul bootcamp de inovare in industria alimentara, care va avea loc in perioada 20-22 mai, la Sovata", se mentioneaza in comunicat.

 

Conform sursei citate, inscrierile in program sunt deschise pana in 15 martie.

 

"F&B Business Accelerator reuneste un ecosistem de peste 80 de traineri si mentori. Unii dintre cei mai de succes profesionisti romani se implica in sustinerea noii generatii de antreprenori. Printre acestia se numara: Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Balaceanu, cofondator LifeBox, Alfred Dauteuil, fondator Jerry's Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Radu Savopol, fondator 5 to go, Razvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Tuca Zbarcea & Asociatii sau Alexandru Comanescu, Director de Taxe in cadrul KPMG", se mai precizeaza in comunicat.

 

In cadrul celor sase saptamani de accelerare, antreprenorii acceptati in program vor fi expusi catre toate ariile de interes pentru business-urile proprii.

 

Astfel, printre workshopurile organizate se numara Business Planning; Comportamente de consum; Siguranta alimentelor; Managementul lantului de aprovizionare; Certificarea produselor ecologice; Structura unui P&L; Digital marketing; Performance media; Strategii de comunicare; Proprietate intelectuala si M&A; Fiscalitate; Solutii de reducere a foodwaste-ului.

 

"Ne bucuram sa observam ca, in Romania, se dezvolta din ce in ce mai mult cultura antreprenoriala si ca oamenii de business cu experienta sunt dornici sa impartaseasca din know-how-ul lor celor aflati la inceput de drum. Un astfel de program de accelerare faciliteaza transferul de bune practici si ii ajuta pe participanti sa scaleze rapid. Totodata, stim ca Romania are o traditie indelungata in exportarea de materii prime insa remarcam o tranzitie catre exportul de produse finite de calitate. Si din acest motiv suntem alaturi de F&B Business Accelerator, pentru a reusi sa identificam si sa ii sustinem pe antreprenorii care reusesc sa creeze plus valoare in economia autohtona", a afirmat Anca Ungureanu, director Identitate si Comunicare UniCredit Bank.



Poti fi interesat si de