Romania are 5 abatoare autorizate de autoritatile din Turcia, privind carnea de vita
Luni, 22 Ianuarie 2018
Luni, 22 Ianuarie 2018
Pentru importurile de carne de vaca, proaspata si congelata, certificarea Halal este obligatorie, iar carnea nu poate proveni de la animale asomate. Ele trebuie sacrificate conform obiceiurilor si traditiilor turcesti.
Portalul informeaza ca certificatele Halal emise de organizatiile musulmane din Romania sunt acceptate, dar cu toate acestea se cere ca macelarul sa fie turc si abatorul sa fi fost inspectat anterior.
In ceea ce priveste importurile de carne de oaie, proaspata si congelata, acestea sunt interzis, indiferent de tara de provenienta.
Consumul de carne de vita pe cap de locuitor, in Uniunea Europeana, in 2023, a scazut la 9,7 kg (...
FAO publica lunar propriul sau Food Price Index, care masoara modificarile de preturi inregistrat...
In timp ce marile supermarketuri britanice si marile companii exportatoare din UE au resursele ne...