Segmentul de carne bio, tot mai prezent pe piata romaneasca
Luni, 31 Decembrie 2018
Luni, 31 Decembrie 2018
„Vanbet este atent la modul de hranire a pasarilor, iar puii au o textura spre natural, capata o culoare galbuie datorita perioadei lente de crestere si alimentatiei. Una dintre marcile noastre este Puiul Haiducesc, un pui cu crestere lenta, de pana la 70 de zile. Acesta traieste in aer liber si este hranit cu furaje naturale, astfel ca gustul carnii este deosebit”, a explicat Mona Anitoiu, director de vanzari Vanbet.
Vanbet detine, in Iasi, Vaslui si Galati, 12 ferme pui de carne, sase ferme gaini oua consum, doua ferme gaini reproductie rasa grea, doua ferme tineret inlocuire, o ferma tineret inlocuire rasa u?oara, abator, incubatie, o ferma de capre si o fabrica specializata pe lapte de capra. Producatorul a deschis in Bucuresti sase magazine, numarul acestora ajungand la 19 in toata tara.
Potrivit reprezentantilor companiei, la inceputul anului 2019, se vor face investitii pentru extinderea si retehnologizarea abatorului, precum si pentru constructia de noi depozite pentru produse refrigerate si congelate.
Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati Universitatea „Dunarea de Jos”...
Reteaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locatii si a vandut, in 2023, produse de in...
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...