TED DAYS Bucuresti. Brasov.


Va invitam la seria de evenimente TED Days. LIVE Tech Days (Live demo. Workshop. Q&A) focusate pe aplicatii speciale pentru robotizarea si automatizarea proceselor industrial.

Alaturati-va noua pe data de 26 septembrie (BRASOV, Hotel Qosmo, 9:30AM - 3PM). Inscrieti-va chiar astazi la evenimentul nostru, fara niciun cost pentru dumneavoastra!

 

Pe 27 septembrie va asteptam la BUCURESTI, Hotel Crowne Plaza, 9:30AM - 3PM. Inscrieti-va din timp, locuri limitate, pe baza de inscriere prealabila!

 

Faceti cunostinta cu expertii nostri in robotizare si participati la demo-urile si workshop-urile interactive. Eveniment organizat cu sprijinul si participarea reprezentantilor Universal Robots.

 

DATA & PROGRAM

2023-09-26 09:30-15:00 BRASOV

2023-09-27 09:30-15:00 BUCURESTI

 

UNDE

Qosmo Hotel, Str. Zaharia Stancu, nr. 4, 507190, Brasov, Romania

Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1, 013704 Bucuresti, Romania

 

EVENIMENTUL VA FI IN LIMBA Romana

 

TARIF PARTICIPARE Gratuit, in limita locurilor disponibile la inscriere

 

Aplicatii cu roboti

Indiferent care ar fi domeniul dvs. de activitate si aplicatia, robotii colaborativi Universal Robots inlocuiesc cu succes munca manuala in operatiile repetitive, monotone. Si nu doar ca o inlocuiesc ci va asigura o productivitate crescuta, calitate mai buna a produselor, timp de munca mai lung cu aceeasi precizie.

 

Cum se pot usor integra aplicatiile cu roboti in activitatea dvs.? Ce varianta de robot s-ar potrivi pentru aplicatia pe care o aveti? Cum puteti beneficia de suportul experimentatei noastre echipe? Acestea si oricare altele sunt intrebari la care va raspundem pe parcursul unei zile de aplicatii si discutii practice pentru inceput in Brasov si in Bucuresti. Urmeaza sa extindem aria evenimentelor in cel mai scurt timp. 

Beneficiem si de sprijinul si prezenta partenerului nostru Universal Robots.

 

Ce aplicatii veti putea urmari live in cadrul evenimentului? Mai jos 3 dintre ele dar va pregatim si cateva surprize

aplicatie1

Paletizare cu robot colaborativ UR

aplicatie2

Marcare robotizata – alimentare CNC marcare laser cu piese cu ajutorul unui robot colaborativ

aplicatie3

Vopsire (piese etc.) cu robot colaborativ

 

FAQ

Cine se poate inregistra la eveniment?

Daca sunteti responsabil pentru automatizarea, logistica sau productie in compania dvs va asteptam cu interes la eveniment pentru a va raspunde la intrebari si a lua parte la aplicatiile practice. 

 

Cum pot participa la eveniment?

Va puteti inscrie GRATUIT la eveniment. Totusi, locurile sunt limitate asa ca este de preferat sa va rezervati un loc din timp folosind formularele de inscriere de mai jos.

 

Daca programul nu imi permite participarea pentru intreaga zi, pot participa?

Stim ca aveti un program incarcat asa ca puteti sa va alaturati si dupa inceperea sesiunilor. Totusi, va recomandam sa veniti din timp pentru a nu pierde informatii interesante. In orice situatie, inscrierea prealabila este obligatorie.

 

Voi putea interactiona cu aplicatiile robotizate expuse?

Bineinteles, si acesta este si unul dintre scopurile evenimentului – sub indrumarea echipei noastre, veti putea chiar dvs. interactiona cu robotii expusi. Si nu doar atat, veti putea discuta fata in fata cu specialistii nostri si gasi raspunsul la intrebarile pe care le aveti.

 

Inscrieri la irina.motea@trieurodata.ro sau office@trieurodata.ro sau https://trieurodata.ro/eveniment-ted-days/



Poti fi interesat si de