Tork, partenerul oficial in igiena si sustenabilitate la Bucharest Food Expo

Tork, partenerul oficial in igiena si sustenabilitate la Bucharest Food Expo


Si la editia din acest an a expozitiei Bucharest Food Expo, organizatorii pun mare accent pe respectarea procedurilor de igiena si siguranta alimentara, in special in zonele in care se desfasoara concursul Top Chef Macelar si Campionatul International de Pizza.

De aceasta data, materialele si produsele de igiena vor fi asigurate de Tork (Brand al Essity), care produce si comercializeaza produse si solutii de igiena profesionale.

 

Igiena este esentiala in sectorul de procesare a alimentelor, iar Tork pune la dispozitie solutii si servicii care transforma curatarea industriala intr-un proces simplu si eficient. Produsele Tork versatile si durabile, create special pentru combaterea conditiilor dificile, vor ajuta operatorii sa isi imbunatateasca procesele, sa eficientizeze intretinerea si sa reduca risipa de orice natura (timp, mișcare, produse, energie etc).

 

Essity este o companie multinationala de origine suedeza cu o acoperire globala, specializata in productia de echipamente profesionale de igiena a personalului, cat si igiena locului de munca, fie ca este Spital, Scoala, Uzina, Bucatărie, Ferma Agricola sau Cladire de birouri.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de