A aparut editia nr. 58 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 24 Aprilie 2018
Marti, 24 Aprilie 2018
Iata cateva dintre titlurile articolelor pe care le puteti citi in aceasta revista:
COVER STORY: Paul PREDUSEL, director general MARCHAND: „Am investit peste 10 milioane de euro intr-o fabrica cu un concept unic pe piata“
REPORTAJ: Cum cladesti o afacere de succes cu fonduri europene
ANALIZA: Politica de produs – element important in marketingul si comercializarea produselor de carne
EVENIMENT: Tendintele din industria alimentara, evidentiate la Food Expo 2018
REPORTAJ: MEAT BOX, un business de succes aparut dintr-o necesitate
EVENIMENT: Ferma Zootehnica si-a deschis larg portile pentru copii
ANALIZA: Mezelurile pentru copii. O piata in crestere constanta
PREZENTARE: Strategie inteligenta - Carmangeria RoxAna a atestat propriul Babic de Buzau
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...