AAylex ONE a lansat noua categorie de specialitati Artisan by Cocorico

AAylex ONE a lansat noua categorie de specialitati Artisan by Cocorico


Cocorico a dat startul unei noi etape in activitatea sa prin amenajarea food-truck-urilor Artisan by Cocorico, unde ofera consumatorilor produse pregatite cu dragoste, doar din carne de pui de cea mai buna calitate.

In acest sens, AAylex ONE, companie specializata pe carnea de pui de calitate isi continua activitatea din zona de food service, fiind prezenta cu noua categorie de specialitati la doua dintre targurile de Craciun din Bucuresti: Laminor Winter Wonderland si West Side Christmas Market, din Parcul Moghioros.

 

„Acest proiect era de mai multi ani pe lista noastra de dezvoltare si iata ca si-a gasit momentul optim sa prinda viata. Oferim consumatorilor nostri posibilitatea sa deguste produse din carne naturala, fara E-uri, aditivi, conservanti, in preparate simple cu care iubim sa ne rasfatam. Aceste optiuni, de asa numit «confort food», reprezinta un raspuns firesc la nevoile consumatorilor de astazi. Cocorico a fost si ramane intotdeauna un brand inovativ in categoria sa si in general in zona food service, a produselor romanesti. Ne dorim sa fim intotdeauna relevanti in fata consumatorilor nostri, sa le aducem produse de cea mai buna calitate, naturale si gustoase, la indemana. Si atunci cand mergem la mare, la targurile de Craciun, la evenimente dedicate tinerilor si familiilor, ne continuam misiunea de a le fi aproape, cu solutii gata de consum, in care au incredere”, declara Andreea Varvoreanu, Marketing & Communication Director AAylex ONE, detinatorul brandului Cocorico.

 

coco2_1

 

Retetele au fost pregatite prin parteneriatul cu Chef Dragos Bercea, iar printre produse s-au aflat: burger cu pulpa CocoBaked, aripioare Cocorico - CocoBaked cu cartofi prajiti, hot-dog cu Cocorici sau CocoPastrami de pui cu cartofi prajiti.

 

Intr-o piata aflata in continua schimbare, lumea “post-pandemie” a deschis apetitul consumatorilor sa exploreze si mai mult, sa isi doreasca sa iasa, sa calatoreasca mai mult, sa experimenteze trairi si preparate noi. Oamenii sunt mult mai atenti la ce mananca si fac alegeri mai sanatoase, o tendinta la care Cocorico raspunde cu retete proprii din carne naturala de pui.

 

„Misiunea noastra este aceea de a creste generatii sanatoase, de a fi etalon de incredere, de calitate, pentru consumatorii nostri. Iar a fi prezent nu doar pe rafturile magazinelor, ci si acolo unde acestia au ocazia sa se simta bine, relaxati, unde sunt in miscare si isi doresc doar sa experimenteze gustul deosebit, gata gatit, avand in acelasi timp incredere intr-un brand de calitate, ce ofera produse sanatoase, reprezinta o extensie fireasca a brandului Cocorico. Suntem singurul brand ce a obtinut de la TUV Austria certificarea ISO 34700, ce demonstreaza nivelul inalt de standarde naturale, de bunastare si grija sustenabila pentru animale, respectate de catre compania noastra. Producem in mod integrat calitate sustenabila, pe termen lung. Puii Cocorico sunt crescuti in conditii de bunastare si siguranta, iar acest lucru contribuie la calitatea de top a produselor din carne pe care le oferim consumatorilor nostri, in toate formele sale: gata de gatit sau gata de consum”, adauga Andreea Varvoreanu.

 

coco3

 

Targul de Craciun Laminor Winter Wonderland este cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania, organizat in perioada 30 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, de Primaria Sectorului 3 si Addor Events, echipa care organizeaza si Grill Fest, primul festival de barbecue din Romania.

 

„Oferim publicului vizitator cea mai frumoasa experienta culinara de targ de Craciun, denumita GastROMANIA by Bucharest Food Expo. Astfel, vizitatorii nostri au posibilitatea sa cunoasca si sa retraiasca toate traditiile ce tin de sarbatoarea Craciunului la romani si sa se delecteze cu produse traditionale romanesti si internationale, demne de recorduri gastronomice”, a declarat Eugen Capra, CEO Addor Events.

 

Standurile si foodtruck-urile aflate in exteriorul Halei Laminor ofera o varietate de produse traditionale romanesti, preparate din carne, burgeri si produse dulci, cum ar fi clatite, gogosi, papanasi sau Kurtos Kalacs. Un mare succes il au preparatele din carne pregatite la standurile: „Regele Ciolanului”, „Fratia Ceaunelor”, „Casa Maria Grill”, „Gratarul cu Dichis” sau Cocorico - The All - Natural Chicken Brand.

 

Articol publicat in editia nr. 92 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de