Darimex Techno prezinta tehnologii de top pentru industria carnii la Bucharest Food Expo

Darimex Techno prezinta tehnologii de top pentru industria carnii la Bucharest Food Expo


Darimex Techno, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii complete pentru industria carnii, participa la Bucharest Food Expo, cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare si a bauturilor din Romania.

Vizitatorii specializati se vor putea informa cu privire la ultimele tendinte in materie de tehnologie de la producatorii Poly-clip, Vemag Maschinenbau, Vetec Anlagenbau, K+G Wetter si Gunther Maschinenbau GmbH, firme al caror reprezentant este Darimex Techno.

 

Pe lista de companii pe care Darimex Techno le reprezinta se mai regasesc: Gea Food Solutions Germany GmbH, JWE Banss GmbH, Detectronic A/S, Frontmatec GmbH si Frontmatec Hygiene GmbH, Knecht Maschinenbau GmbH, Paul KOLBE GmbH, Holac Maschinenbau GmbH, Magurit Gefrierschneider GmbH, Optimax Packaging GmbH & Co. KG, PB Entwicklungs-und Vertriebs GesmbH (Pebock Group).

 

Pe intreaga durata a targului, o echipa a Darimex Techno va asigura consultanta tehnologica, precum si sprijin in vederea tratativelor pentru contractare.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.



Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!! 



Poti fi interesat si de