Familia Safir face cunoscut felul de a fi bun pe plan international prin participarea la Anuga

Familia Safir face cunoscut felul de a fi bun pe plan international prin participarea la Anuga


Participarea brandului Familia Safir la cel mai prestigios targ international de profil in cadrul pavilionului dedicat Romaniei a reprezentat o oportunitate excelenta pentru ca felul de a fi bun al produselor Familia Safir, apreciat atat in Romania, cat si in tarile unde acestea sunt exportate, sa devina cunoscut in intreaga lume.

”Suntem prezenti pentru a doua oara la Anuga si pentru a patra oara la un targ de anvergura international. Suntem mandri ca am avut oportunitatea de a prezenta la nivel international, unui public specializat, felul de a fi bun al produselor Familia Safir, dezvoltate pe intreg lantul valoric ca pentru copiii nostri. Obiectivul nostru este acela de a duce felul de a fi bun din Romania in Europa si de a-l face cunoscut intregii lumi. Ne-am bucurat ca toti cei care ne-au vizitat standurile au apreciat culoarea naturala alb-rozie a carnii de pui Familia Safir, dar si conceptul nostru de pui cu crestere lenta, care ne diferentiaza ca producatori pe piata de profil - avand singurul pui din Romania care detine certificatul Beter Leven 1*.”, au declarat reprezentantii grupului de firme Safir.

 

De asemenea, participarea la targul international Anuga a reprezentat o oportunitate pentru incheierea de parteneriate strategice pe directiile-cheie de dezvoltare ale afacerii, dar si pentru identificarea celor mai importante tendinte si inovatii din industrie.

 

”A fost o ocazie excelenta de a ne intalni atat cu partenerii nostri actuali, cat si pentru a incheia noi parteneriate cu furnizori si clienti interesati de produsele Familia Safir. Ne-am bucurat sa constatam si cu aceasta ocazie ca modul nostru transparent si corect de a face lucrurile face diferenta in aceasta industrie si aduce plus valoare intr-un parteneriat adevarat.”, au declarat reprezentantii grupului de firme Safir.

 

***

Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. Anul acesta, grupul de firme Safir a alocat un buget de peste 9 milioane de euro, pe care il va concentra inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro .



Poti fi interesat si de