Scandia Food este expozant in cadrul targului Bucharest Food Expo

Scandia Food este expozant in cadrul targului Bucharest Food Expo


Scandia Food, liderul pietei de conserve din Romania, participa ca expozant la Bucharest Food Expo, unde isi va prezenta o gama variata de produse din portofoliul bogat dezvoltat in ultimii ani.

Scandia Food este unul dintre cele mai puternice business-uri din industria alimentara din Romania, are peste 1.000 de angajati si detine marcile Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Lotka, Navodul Plin, Tapas, Rotina, Roua, Sunset Nuts,Yummy Snacks.

 

La finalul anului 2021, Scandia Food a cumparat procesatorul de carne Agra’s din Alba Iulia, dar si o fabrica de mancaruri congelate pe baza de carne.

 

Anul acesta, grupul a achizitionat producatorul de carne si preparate din carne Carniprod Tulcea. Potrivit reprezentantilor companiei, tranzactia se alatura planului de expansiune si va contribui la realizarea obiectivelor diviziei de mezeluri precum si la extinderea capacitatii de productie si procesare a carnii cu pana la 40 tone/zi.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.



Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!



Poti fi interesat si de