Smart ID prezinta solutii tehnologice complete pentru Productie si Retail la Bucharest Food Expo 2023

Smart ID prezinta solutii tehnologice complete pentru Productie si Retail la Bucharest Food Expo 2023


Smart ID este o companie de tehnologie care isi sustine clientii ce activeaza in industriile de retail, logistica, productie, HoReCa si utilitati, sa achizitioneze, sa construiasca, sa dezvolte, sa creeze si sa creasca cu cele mai bune solutii hardware si cu cele mai potrivite solutii software si de automatizare.

Ecosistemul Smart ID include solutii dezvoltate sau integrate si aplicatii complexe, de la ERP, complet omnicanal, la WMS, la solutii de front office, la imprimante fiscale, etichete electronice, echipamente mobile, pana la automatizari.

 

Compania este dedicata dezvoltarii si implementarii de solutii de tip Enterprise Resource Planning de inalta calitate – sistemul Sceptrum ERP este proiectat pentru a va ajuta sa gestionati eficient resursele, operatiunile si datele in intreaga organizatie.

 

Sceptrum ERP include module business dedicate pentru a personaliza solutia astfel incat sa fie potrivita oricarui tip de activitate: Retail, Productie, HoReCa, Logistica sau Utilitati.

 

Solutia Sceptrum ERP este gazduita la singurul Data Center din Romania certificat TIER 3, care garanteaza cele mai noi standarde de securitate si performanta, fiind in mod constant actualizate pe masura ce tehnologia si cerintele clientilor nostri evolueaza. Solutia poate fi testata la standul Smart ID din cadrul expozitiei.

 

Alegerea intre accesarea solutiei Sceptrum ERP On Premises sau prin Cloud prezinta o versatilitate semnificativa pentru clientii Smart ID. Indiferent de optiunea aleasa, solutia poate raspunde nevoilor individuale si preferintelor bugetare ale companiei: printr-o investitie initiala sau, mai flexibil, cu plata lunara. Annabella, BebeTei, Scandia, Transavia, Unicarm sunt doar o parte dintre clientii care deja au ales solutia Sceptrum.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  

 



Poti fi interesat si de