A aparut editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 19 Decembrie 2018

Miercuri, 19 Decembrie 2018
Asa cum v-am obisnuit, in ea veti regasi cele mai importante noutati din industrie, reportaje, analize si interviuri. Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU: Florin RIZEA, director general MEDA PROD ‘98: "Am investit peste 5 milioane de euro in noua fabrica de produse crud-uscate"
EVENIMENT: Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018 24
EVENIMENT: Viitorul sectorului de procesare a carnii: produse sanatoase si gustoase
PREZENTARE: Carnea Angus devine mai accesibila prin proiectul Filiera Calitatii lansat de Carrefour
ANALIZA: Carnea de porc, mai scumpa si mai multa din import
REPORTAJ: Stefan Carlet, RUSTIQ: "Carnea vanduta direct de pe butuc e o garantie a calitatii"
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...