Se inregistreaza progrese privind refacerea populatiilor de pesti din UE, dar sunt necesare in continuare eforturi
Sustenabilitatea generala a activitatilor de pescuit din UE continua sa se imbunatateasca, mai mu...
Sustenabilitatea generala a activitatilor de pescuit din UE continua sa se imbunatateasca, mai mu...
Crescatorii de animale beneficiaza de un sprijin financiar in valoare de peste 48,5 milioane lei,...
Comtim a primit distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii desfa...
Guvernul a modificat, joi, prin hotarare, HG nr. 523/2023, privind schema de ajutor de stat pentr...
Senatul Romaniei a votat cu o majoritate larga desfiintarea Agentiei pentru Calitatea si Marketin...
Slow Food Buzau a atras 10.000 de turisti in primii doi ani de promovare a producatorilor localiS...
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat marti, la Craiova, la deschiderea pietei de prod...
Dacia Romanian Dining, restaurantul cu specific romanesc reinterpretat fondat in Buzau de antrepr...
Carmistin The Food Company, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din Romania, cu o...
Romania, prin Planul National Strategic (PNS) si programul Investalim, a semnat contracte de fina...
Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO reprezinta o radiografie a sectorului agro-alimentar din Romania, avand vizibilitate nu doar in Romania, ci si pe piata internationala.
Este o publicatie cu caracter informativ, esentiala pentru orice persoana din mediul de business, specialisti in domeniul agro-alimentar si mass-media.
Pentru detalii, va rugam, contactati departamentul de vanzari la numarul de telefon: 021-450.50.64 sau pe mail la: office@industriacarnii.ro