A aparut editia nr. 58 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 24 Aprilie 2018

Marti, 24 Aprilie 2018
Iata cateva dintre titlurile articolelor pe care le puteti citi in aceasta revista:
COVER STORY: Paul PREDUSEL, director general MARCHAND: „Am investit peste 10 milioane de euro intr-o fabrica cu un concept unic pe piata“
REPORTAJ: Cum cladesti o afacere de succes cu fonduri europene
ANALIZA: Politica de produs – element important in marketingul si comercializarea produselor de carne
EVENIMENT: Tendintele din industria alimentara, evidentiate la Food Expo 2018
REPORTAJ: MEAT BOX, un business de succes aparut dintr-o necesitate
EVENIMENT: Ferma Zootehnica si-a deschis larg portile pentru copii
ANALIZA: Mezelurile pentru copii. O piata in crestere constanta
PREZENTARE: Strategie inteligenta - Carmangeria RoxAna a atestat propriul Babic de Buzau
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...
Dupa succesul editiilor anterioare, GRILLFEST 2025 ridica stacheta: peste 100.000 de partici...