A aparut editia nr. 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 04 Martie 2019

Luni, 04 Martie 2019
Iata cateva dintre titlurile editiei cu numarul 63 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO:
EVENIMENT: SIIC’19 – evenimentul care anticipeaz? tendin?ele din industria c?rnii
COVER STORY: Dr. Dana T?NASE, director executiv ARC: „Segmentul de procesare a c?rnii este dominat de inova?ii ?i specializarea portofoliului de produse”
ANALIZA: Asocia?iile trag un semnal de alarm?: Cresc?torii de porci risc? falimentul!
ANALIZA: 2018, anul investi?iilor majore, dar ?i al crizei provocate de pesta porcin? african?
EVENIMENT: Gulfood, pionier mondial în produc?ia de alimente inovatoare
EVENIMENT: Calendar expozi?ional – 2019
REPORTAJ: Carmangeria Authentic, o galerie a gusturilor
PREZENTARE: Avicola Foc?ani investe?te 3,5 milioane de euro într-o nou? ferm?
Evenimentul reunește lideri din industrie, un măcelar de top și un filosof pentru a reflecta asup...
Valoarea carnurilor si ingredientelor premium puse la bataie depaseste 1.000.000 de euro. Va fi o...
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...