A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 02 Iulie 2020

Joi, 02 Iulie 2020
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:
COVER STORY: Bogdan Grama, director general Abatorul Peris: “Am investit 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare”
EVENIMENT: Eugen CAPRA, organizator CARNEXPO Grill: „Vrem sa ajungem aproape de consumator, sa educam gusturi“
PREZENTARE: Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium
ANALIZA: Vanzarile de conserve de carne au crescut si cu 800%, in martie-aprilie 2020
PREZENTARE: BUNO Gourmet, o afacere de nisa care se adreseaza celor cu gusturi rafinate
ANALIZA: Piata carnii, in total dezechilibru
PREZENTARE: Red Angus Steakhouse, locul ideal pentru amatorii de fripturi in stil american
ANALIZA: Magazinul online, solutia salvatoare pe timpul pandemiei
Astfel, fermierii vor putea depune on-line cererile de finanțare în cadrul sesiunii de prim...
În datele actualizate pentru 2025, USDA a redus prognoza de importuri de carne de vită de l...
Veniturile înregistrate în această perioadă au atins 294,9 milioane de dolari am...