A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 02 Iulie 2020
Joi, 02 Iulie 2020
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:
COVER STORY: Bogdan Grama, director general Abatorul Peris: “Am investit 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare”
EVENIMENT: Eugen CAPRA, organizator CARNEXPO Grill: „Vrem sa ajungem aproape de consumator, sa educam gusturi“
PREZENTARE: Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium
ANALIZA: Vanzarile de conserve de carne au crescut si cu 800%, in martie-aprilie 2020
PREZENTARE: BUNO Gourmet, o afacere de nisa care se adreseaza celor cu gusturi rafinate
ANALIZA: Piata carnii, in total dezechilibru
PREZENTARE: Red Angus Steakhouse, locul ideal pentru amatorii de fripturi in stil american
ANALIZA: Magazinul online, solutia salvatoare pe timpul pandemiei

Şeful instituţiei, Mihai Ponea, susţine că riscul răspândirii virusului este unul ridicat a...
"Sectorul agricol al României are un potenţial imens. Cu solul său bogat, climatul divers ş...
"Olanda este un exemplu global de productivitate şi inovare. Pe suprafaţă redusă, tehnologiile de...
