A aparut editia nr. 76 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 04 Mai 2021

Marti, 04 Mai 2021
Acest numar cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, dar si cele mai importante stiri din industrie.
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile numarului 76:
COVER STORY: Calin Musca, director general PorkProd: “Am investit 12 milioane de euro pentru a duce business-ul Casa Musca la un alt nivel”
PREZENTARE: Carnea de bizon - afacere de nisa cu potential de dezvoltare pe piata din Romania
ANALIZA: Alarmant! Criza de animale pune in pericol activitatea abatoarelor
INTERVIU: Bogdan Stanca, CEO & fondator AAylex: “Am investit 15 milioane de euro si am lansat un produs inovativ, unic in lume”
PREZENTARE: Casa Angus a deschis primul BEEF BAR din Bucuresti
ANALIZA: China, restart la 2019? Noile tulpine PPA pot dezechilibra iarasi piata globala de proteina animala
EVENIMENT: Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” 2021 a fost o editie despre gust
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...