A aparut nr. 80 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 23 Decembrie 2021

Joi, 23 Decembrie 2021
Aceasta editie cuprinde, ca de obicei, analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si o lista cu cele mai importante evenimente din anul 2022.
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile numarului 80:
COVER STORY: George Vesa, director general Transeuro Grup:
„Maturam carnea de porc, un proiect gata de gatit marca Gustaro - Gusta Romaneste“
INTERVIU: Arnaud Dussaix, director comercial Freshful: „Livram prospetime, comoditate si timp liber”
ANALIZA: Suntem departe de o noua normalitate post-COVID. Consumul de carne inca se redefineste
PREZENTARE: Smokareala - ospat cu carne romaneasca gatita domol in stil texan
INTERVIU: De 30 de ani, Carmangeria Godac mizeaza in afaceri pe dezvoltarea pas cu pas
ANALIZA: 4%, cota de piata a proteinelor alternative in Romania. Segmentul poate creste rapid in urmatorii 4 ani
INTERVIU: Initiativa unicat. Platforma care introduce micii producatori intr-un singur Mall Taranesc
ANALIZA: Cel mai dur an pentru sectorul suine din Romania. Criza PPA loveste mai rau ca in Vietnam
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...