A aparut nr. 84 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 84 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Cea mai noua editie a revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a fost tiparita si va ajunge in curand la toti abonatii sai.

Numarul 84 cuprinde cele mai noi informatii din domeniu, analize si interviuri cu specialisti din industria carnii, retail si HoReCa.

 

Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 84:

COVER STORY: Maria Chirita, Director National de Vanzari Mandy Foods: „Estimam o crestere de 10% a cifrei de afaceri pentru 2022 si vrem sa ramanem lideri pe segmentul de vegetale”

INTERVIU: Ionut Anghel, administrator Carmangeria Ozana: „Trofeul Top Chef MACELAR a venit cu oportunitati de dezvoltare a business-ului”

ANALIZA: Contextul socio-economic de la nivel global pune presiune pe piata carnii de vita

INTERVIU: Mercado devine producator integrat de carne de porc si vita pe segmentul produselor alimentare ultra fresh

PREZENTARE: Solutia neasteptata care iti protejeaza afacerea: BioDrain

INTERVIU: Legea anti-plastic i-a adus distribuitorului de ambalaje biodegradabile SNICK afaceri mai mari cu 76%

ANALIZA: Evolutia industriei europene de carne in anul 2022

INTERVIU: Radu Mihai Blaj, Sales Director Meat Technic Service: „In industria carnii, focusul ramane pe automatizare si cresterea eficientei de productie”

PREZENTARE: Karpaten Meat: Carnea de vita Premium Angus, un etalon al calitatii

INTERVIU: Afacerile Testo in Romania au crescut de sase ori in 10 ani



Poti fi interesat si de