A aparut nr. 85 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 30 Noiembrie 2022

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 85:
COVER STORY: Andrei Ursulescu, Scandia Food: “Prioritatea numarul 1 este sa acoperim cat mai mult din piata din Romania”
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, punctul de intalnire al jucatorilor din industria alimentara
ANALIZA: Evolutia pietelor globale de carne in 2023
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, un cadru profesionist pentru noi oportunitati de business
ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne
EVENIMENT: Sunca belgiana, vedeta celei de-a 17-a editii a Belgian Meat Round Table
PREZENTARE: Statii de epurare performante chiar si in sezonul rece - cu biotehnologiile Microcat
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...
Programul este gestionat de Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru Programu...