A aparut nr. 85 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 85 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti abonatii sai.

Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.

 

Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 85:

COVER STORY: Andrei Ursulescu, Scandia Food: “Prioritatea numarul 1 este sa acoperim cat mai mult din piata din Romania”

EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, punctul de intalnire al jucatorilor din industria alimentara

ANALIZA: Evolutia pietelor globale de carne in 2023

EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, un cadru profesionist pentru noi oportunitati de business

ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne

EVENIMENT: Sunca belgiana, vedeta celei de-a 17-a editii a Belgian Meat Round Table

PREZENTARE: Statii de epurare performante chiar si in sezonul rece - cu biotehnologiile Microcat



Poti fi interesat si de