A aparut nr. 85 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 30 Noiembrie 2022

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 85:
COVER STORY: Andrei Ursulescu, Scandia Food: “Prioritatea numarul 1 este sa acoperim cat mai mult din piata din Romania”
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, punctul de intalnire al jucatorilor din industria alimentara
ANALIZA: Evolutia pietelor globale de carne in 2023
EVENIMENT: Bucharest Food Expo & Carnexpo, un cadru profesionist pentru noi oportunitati de business
ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne
EVENIMENT: Sunca belgiana, vedeta celei de-a 17-a editii a Belgian Meat Round Table
PREZENTARE: Statii de epurare performante chiar si in sezonul rece - cu biotehnologiile Microcat
"Focarul a fost confirmat săptămâna trecută şi au fost sacrificate deja 18 capete de suine....
Un exemplu este producătorul britanic de carne Cranswick Plc, care recent a anunţat că gama sa de...
"E un succes continuat în judeţul Bihor din programele anterioare. Ne menţinem pe acelaşi t...