A aparut nr. 86 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Marti, 27 Decembrie 2022

Marti, 27 Decembrie 2022
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele recente de profil.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 86:
COVER STORY: AAylex ONE – lider in productia de carne pui, cu 40 de ani de inovare constanta si practici sustenabile
PREZENTARE: Carne si Sare: O macelarie pentru iubitorii de produse premium. “Am setat un nivel de calitate inalt”
EVENIMENT: "D'ale porcului" 2022, concurs intre comune şi specialişti din industria carnii
PREZENTARE: “Autentic Romanesc”, o noua abordare gastronomica a produselor autohtone
ANALIZA: Evolutia sectorului de carne european in perioada 2022-2032
PREZENTARE: Unicarm a inaugurat a doua ferma de bovine, la Moftin
ANALIZA: Utilizarea antioxidantilor naturali in carne si produse din carne (II)
PREZENTARE: Virsli de Hunedoara, pe cale sa obtina certificarea IGP
EVENIMENT: Eurotier 2022. Viitorul industriei zootehnice se bazeaza pe inovatie, bunastarea animalelor si sustenabilitate
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...
Programul este gestionat de Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru Programu...