A aparut nr. 87 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 20 Martie 2023

Luni, 20 Martie 2023
Aceasta editie cuprinde analize, prezentari, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si o retrospectiva a anului 2022.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 87:
COVER STORY: Kovács Zoltán, director general Benedek: „Acoperirea industriei HoReCa este prioritatea principala in 2023”
INTERVIU: Eficientizare si diversificare - actiuni cheie in segmentul de procesare a carnii
PREZENTARE: AYT Lider dezvolta business-ul din Romania printr-o investitie de 2 milioane de euro
INTERVIU: METRO continua investitiile pentru a-si consolida pozitia de wholesaler ca furnizor de baza pentru afacerile independente
EVENIMENT: O noua experienta Bucharest FOODEXPO - 28.09 - 01.10 2023, in Hala Laminor
ANALIZA: Industria carnii de pasare continua sa creasca, in ciuda vremurilor tulburi
INTERVIU: Doru Vremes, director general RIA DO: „Creste interesul producatorilor romani pentru echipamente si utilaje de calitate”
RETROSPECTIVA: 2022, un an cu crize succesive care au testat rezilienta business-urilor din industria carnii
EVENIMENT: Calendar expozitional 2023
INTERVIU: „Agentii frigorifici naturali sunt solutia de viitor pentru instalatiile frigorifice si de climatizare”
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...