A aparut nr. 88 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut nr. 88 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Cea mai noua editie a revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a fost tiparita si va ajunge in curand la toti abonatii sai.

Numarul 88 cuprinde analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele organizate in prima parte a anului.

 

Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 88:

COVER STORY: Ionut Dejeu, director general Distri Fresh International: „Am lansat singura platforma online cu livrare dintr-un depozit certificat IFS pentru calitatea produselor“

EVENIMENT: Grill Fest 2023: Peste 40.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a festivalului de la Constanta

ANALIZA: Cum poate ajunge carnea de miel un concurent pentru alte proteine animale

EVENIMENT: Food Expo Greece 2023 - Succesul comercial al expozitiei, confirmat de tranzactiile incheiate

INTERVIU: Costin Marinache, Business Manager Macelaria Ghita: “Suntem printre singurii producatori din sud-estul Romaniei cu un proces integrat de productie”

ANALIZA: Industria porcului in Romania

EVENIMENT: Gulfood - Provocarile alimentare globale, in centrul discutiilor

ANALIZA: Modificari post-tranzactionale in carnea proaspata

PREZENTARE: Pontic se extinde si intra pe segmentul de preparate din carne

ANALIZA: Abordari actuale si tendinte in procesarea sous vide a carnii

EVENIMENT: Meat Attraction 2023 a avut un puternic caracter international si oportunitati de afaceri

TEHNOLOGIE: Conferinta „Natural Refrigerants” 2023 - editia a II-a - cel mai important eveniment pentru specialistii din industria frigorifica si aer conditionat

ANALIZA: USDA: Cum va evolua piata globala de carne in 2023



Poti fi interesat si de