A aparut nr. 89 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 20 Iulie 2023

Joi, 20 Iulie 2023
Numarul 89 cuprinde analize, interviuri, cele mai importante stiri din industrie, dar si articole despre evenimentele organizate in prima parte a anului.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 89:
COVER STORY: Andrei Stoian, actionar Josi Grup: „Continuam sa investim in cresterea capacitatii de depozitare si sa dezvoltam noi produse”
PREZENTARE: Un business creat cu pasiune, din carne si fum
ANALIZA: Industria porcului in Romania: Estul si restul?
ASOCIATII: Ioan Gociman, Asociatia Aberdeen Angus Romania: „Crescatorii trebuie sa primeasca pretul corect pentru munca lor”
PREZENTARE: Carne si Sare se extinde intr-un ritm alert, bifand o noua macelarie in Otopeni
EVENIMENT: Interpack 2023 - Scena celor mai noi solutii de ambalare pentru un viitor sustenabil
ANALIZA: Noi tendinte in ambalarea carnii
ANALIZA: USMEF: Perspectivele comerciale globale ale sectorului de carne in 2023
EVENIMENT: ECOTROPHELIA EUROPE - Competitie europeana pentru crearea de produse alimentare eco-inovative
TEHNOLOGIE: CSB-SYSTEM: Birocratia tine de domeniul trecutului
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...