A crescut consumul de carne de porc in SUA
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Schimbarea in dieta este si consecinta cresterii numarului de porcine si bovine din SUA si ar putea pune capat unui sir de 27 de trimestre profitabile la rand pentru producatorii de carne de pui cum sunt Tyson Food sau Sanderson Farms.
Bill Roenigk, economist si consultant pentru National Chicken Council, spune ca sectorul cresterii puilor va pierde bani sau sau cel mult va avea castiguri zero in cel de-al patrulea trimestru al anului.
Disputa comerciala initiata de presedintele Donald Trump a dus si la scaderea livrarilor de soia si de sorg catre China.
Estimarile Departamentului pentru Agricultura din SUA arata o crestere a consumului de carne de pui de 1,2% anul viitor, in timp ce consumul de carne de porc se va majora cu 4,3% iar carnea de vita cu 2,6%.
„Romania are nevoie de investitii in procesarea materiei prime pe care o obtin fermierii no...
Potrivit unui comunicat al institutiei, in data de 17 aprilie, APIA a efectuat plati pentru anul ...
'Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), prin Centrele Judetene, efectueaza pl...