A inceput Belgian Meat Office Round Table, la Bruxelles
Joi, 29 August 2019
Joi, 29 August 2019
Evenimentul, organizat pe 29 august, intruneste zeci de jurnalisti specializati pe industria alimentara din mai multe state membre ale Uniunii Europene.
Tema conferintei este “Imbunatatirea calitatii in economia atentiei”. Speakerii invitati sunt Prof. Dr. Jeroen Dewulf, specialist in biosecuritate si epidemiologie, Dr. Liesbet Pluym, coordonator si consilier de calitate Belpork, si Erik Lenaers, director asociat Weber Shandwick. Moderator este Joris Coenen, manager Belgian Meat Office.
In cadrul evenimentului se mai dezbat si problemele actuale ale sectorului de carne.
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...