A inceput Belgian Meat Office Round Table, la Bruxelles
Joi, 29 August 2019

Joi, 29 August 2019
Evenimentul, organizat pe 29 august, intruneste zeci de jurnalisti specializati pe industria alimentara din mai multe state membre ale Uniunii Europene.
Tema conferintei este “Imbunatatirea calitatii in economia atentiei”. Speakerii invitati sunt Prof. Dr. Jeroen Dewulf, specialist in biosecuritate si epidemiologie, Dr. Liesbet Pluym, coordonator si consilier de calitate Belpork, si Erik Lenaers, director asociat Weber Shandwick. Moderator este Joris Coenen, manager Belgian Meat Office.
In cadrul evenimentului se mai dezbat si problemele actuale ale sectorului de carne.
Evenimentul reuneČte lideri din industrie, un mÄcelar de top Či un filosof pentru a reflecta asup...
Valoarea carnurilor si ingredientelor premium puse la bataie depaseste 1.000.000 de euro. Va fi o...
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...