A inceput IFFA. INDUSTRIA CARNII.RO va tine la curent cu noutatile din domeniu

A inceput IFFA. INDUSTRIA CARNII.RO va tine la curent cu noutatile din domeniu


In perioada 4-9 mai, la Frankfurt, peste 1.000 de furnizori isi vor prezenta noile produse si vor face cunoscute tendintele din intregul lant de procesare a carnii.

Organizat sub motto-ul "Meet the Best", IFFA 2019 beneficiaza de un nou spatiu expozitional, mai mare (119.000 de metri patrati) si de un aspect optimizat.

 

In centrul atentiei vor fi inovatiile si trendurile orientate spre nevoile pietei. O echipa a revistei INDUSTRIA CARNII.RO participa la expozitie si transmite noutatile din domeniu.

 

Industria globala a carnii e o piata dinamica, aflata in continua crestere. Asadar si nevoia de tehnologii moderne si eficiente de procesare a carnii este in crestere. Editia  IFFA 2016 a adunat peste 960 de expozanti din 50 de tari si peste 60.000 de vizitatori din 140 de tari, iar aeditia 2019 se asteapta sa depaseasca cifrele editiei precedente.

 

Digitalizarea este cuvantul de ordine la IFFA 2019, deoarece industria carnii se confrunta cu o lipsa acuta de personal calificat si de specialisti. Tehnologiile digitale s-au dovedit a fi solutia care creeaza o noua relatie cu clientii.

 

In 2018, productia de echipamente pentru procesare si ambalare dedicate industriei alimentare a crescut cu aproximativ 6%, ajungand la 14,8 miliarde de euro.

 

Datele preliminare arata ca valoarea productiei de masini de prelucrare a carnii a crescut la aproape 1,2 miliarde de euro, in 2018, determinata de cererea interna puternica si de cresterea stabila a activitatii de export.

 

Companiile se asteapta ca targul international IFFA sa stimuleze cererea de utilaje in 2019 si in anii urmatori.

 

 Poti fi interesat si de